6972838906 Κων/νου Καραμανλή 69, Λάρισα
 


GLANZ
Συνεργείο Καθαρισμού σε Λάρισα & Θεσσαλία


Η επιχείρησή μας “Glanz” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, δραστηριοποιείται για περισσότερα από 15 χρόνια με καθαρισμούς οικιών και επαγγελματικών χώρων στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία, προσφέροντας ολοκληρωμένες και ποιοτικές υπηρεσίες σε ανταγωνιστικές τιμές. 

Διαθέτοντας ένα εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμό, το οποίο αποτελείται από έμπειρους και υπεύθυνους εργαζόμενους, καθώς και σύγχρονο εξοπλισμό, μπορούμε να αναλάβουμε και να φέρουμε σε πέρας οποιαδήποτε καθαρισμό επιθυμείτε.

Για όλους τους καθαρισμούς χρησιμοποιούμε ασφαλή και εγκεκριμένα απορρυπαντικά υψηλής ποιότητας, με τα οποία μπορούμε να μεταμορφώσουμε το χώρο σας σε όαση φρεσκάδας και καθαριότητας ώστε να ανταποκρίνεται στις ανάγκες σας.
 
 
 
 
Πάντα με χαμόγελο και φιλική διάθεση, ακούμε προσεκτικά τυχόν παρατηρήσεις ή υποδείξεις για τα σημεία που θέλετε να προσέξουμε περισσότερο και ανταποκρινόμαστε, με τον καλύτερο τρόπο, στις απαιτήσεις σας.

Οι βασικές μας αρχές για συνέπεια, ποιότητα, καθαριότητα υποστηρίζονται και ενισχύονται από την ειλικρινή και υπεύθυνη επιχειρηματικότητα και την επένδυσή μας σε ανθρώπινο δυναμικό και μέσα που συμβάλλουν στη διαρκή αναπτυξιακή πορεία της επιχείρησής μας.

Όλα αυτά τα χρόνια που δραστηριοποιούμαστε στο χώρο του καθαρισμού, έχουμε συνεργαστεί με ένα μεγάλο αριθμό πελατών στοχεύοντας πάντα στην άψογη εξυπηρέτησή του. Έτσι, έχουμε καταφέρει το συνεργείο μας να αποτελεί ένα από τα καλύτερα συνεργεία καθαρισμού στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία.
 

 

 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για την καθαριότητα του χώρου σας.