6972838906 Κων/νου Καραμανλή 69, Λάρισα
 


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΩΝ
Glanz | Συνεργείο Καθαρισμού σε Λάρισα & Θεσσαλία


Για τον καθαρισμό των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας, η επιχείρησή μας “Glanz” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα και το συνεργείο μας σας εξασφαλίζουν την απρόσκοπτη και χωρίς προβλήματα υγιεινή και καθαριότητα των κοινόχρηστων χώρων της πολυκατοικίας σας.

Με έμπειρο και υπεύθυνο προσωπικό και μηχανήματα ευρωπαϊκών προδιαγραφών, αναλαμβάνουμε τον αρχικό και τακτικό καθαρισμό κάθε πολυκατοικίας φροντίζουμε πάντα μετά τον καθαρισμό να έχετε ένα τέλειο αποτέλεσμα και πάντα την στιγμή που έχει συμφωνηθεί.

Καλύπτουμε όλες τις ανάγκες και αναλαμβάνουμε όλες τις απαραίτητες ενέργειες που απαιτούνται για την ποιοτική συντήρηση της πολυκατοικίας σας.
 
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ

Με ένα τηλέφωνο, επισκεπτόμαστε την πολυκατοικία σας στην προσυμφωνημένη συχνότητα και επιδεικνύουμε πάντα ενδιαφέρον και προσοχή στις ανάγκες καθαρισμού και στην φροντίδα της πολυκατοικίας σας.
 

 

  Κεντρικές εισόδους
  Διαδρόμους
  Κάγκελα
  Πυλωτές
  Ταράτσες κ.α.
  Σκάλες
  Ανελκυστήρες
  Τζάμια
  Ακάλυπτους χώρους
 
Δίνοντας έμφαση στην τήρηση των συμφωνιών με τον πελάτη, στην ποιότητα των υλικών μας και στον έλεγχο του προσωπικού μας. Έτσι, επιτυγχάνουμε τον άριστο καθαρισμό και την συντήρηση των κοινοχρήστων χώρων της πολυκατοικίας σας, την πλήρη ικανοποίηση των πελατών μας και τη μακροχρόνια συνεργασία μαζί τους.
 
 
 
Απολαύστε κι εσείς τις υπηρεσίες που προσφέρει το συνεργείο καθαρισμού “Glanz” στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία, άμεσα, υπεύθυνα και οικονομικά!
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για την καθαριότητα του χώρου σας.