6972838906 Κων/νου Καραμανλή 69, Λάρισα
 


ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΙ ΟΙΚΙΩΝ
Glanz | Συνεργείο Καθαρισμού σε Λάρισα & Θεσσαλία


Το σπίτι είναι ο χώρος που ο καθένας μας θέλει να βλέπει σε άριστη κατάσταση. Όμως δεν είναι εύκολο να το διατηρηθεί έτσι διαρκώς, επειδή η σημερινή σκληρή ζωή δεν αφήνει και πολύ χρόνο για να φροντίσουμε τα πάντα και να καθαρίσουμε το σπίτι μας από μέσα προς τα έξω. Έτσι, το αποτέλεσμα είναι ένα μισοκαθαρισμένο σπίτι, όπου καθαρίζονται λίγα πράγματα και απομένουν αυτά που θεωρούνται ως λιγότερο σημαντικά. Αλλά σίγουρα κανείς δεν θέλει να δει το σπίτι του να καθαρίζεται με αυτόν τον τρόπο.

Εάν λοιπόν επιθυμείτε την οικία σας πεντακάθαρη, δίχως να ταλαιπωρηθείτε δεν έχετε παρά να επικοινωνήσετε μαζί μας. Η επιχείρησή μας “Glanz” η οποία βρίσκεται στην Λάρισα, διαθέτοντας έμπειρο και εξειδικευμένο συνεργείο καθαρισμού καθώς και σύγχρονα μηχανήματα, μπορεί να αναλάβει και να φέρει σε πέρας τον άψογο καθαρισμό κάθε οικίας στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία.
 
 
 
 
ΚΑΘΑΡΙΖΟΥΜΕ

 

  Μονοκατοικίες
  Διαμερίσματα
  Βίλλες
  Μεζονέτες
  Στούντιο
 
Για νεόδμητη οικία όπου τα κατασκευαστικά κατάλοιπα μπορεί να αφήσουν μόνιμα στίγματα στο χώρο σας, για το σπίτι που μένετε ή που έμεινε για καιρό κλειστό, ακόμα και για το σπίτι που θέλετε να νοικιάσετε το συνεργείο μας είναι κοντά σας προκειμένου να σας εξασφαλίσει ένα υγιέστερο περιβάλλον το οποίο θα σας χαρίσει ευεξία και οικογενειακή γαλήνη.

Ακόμα, για εσάς που δεν έχετε χρόνο, μπορούμε να αναλάβουμε τις συντηρήσεις του χώρου σας σε καθημερινή, εβδομαδιαία ή μηνιαία βάση σε οικονομικές τιμές, εξυπηρετώντας την Λάρισα και όλη την Θεσσαλία.
 
 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ

και θα έρθουμε άμεσα στο χώρο σας όπου και αν βρίσκεστε στην Λάρισα και σε όλη την Θεσσαλία για να βρούμε μαζί την ιδανική λύση για την καθαριότητα του χώρου σας.